LELKIPATIKA

7 fontos lépés, amivel elérheted, hogy egyensúlyba kerüljenek a csakráid

Az energiagyógyászatban a gyógyulást az segíti elő, ha az egyén személyes energetikai részeit rendbe teszik. Ez kihat a nagyobb energiaközpontokra. Érdemes tehát mind a hét fő csakrát megfelelően működtetni, mert ezek a központjai a testedben áramló energiáknak, amik a gerinceden át a talpadtól a fejed tetejéig áramlanak.

A testnek 7 központja van, ezen belül pedig húsz kisebb csakra irányítja a fizikai, érzelmi, mentális és lelki egészségi állapotot. Ez olyan valami, amit nem lehet szabad szemmel látni, ha azonban nem működik megfelelően, azt érezni fogod. Mit tehetsz annak érdekében, hogy létrehozd az egészséges és kiegyensúlyozott csakrák rendszerét? Íme, 7 egyszerű lépés:

{KEPGALERIA}

2. Relaxálj és vegyél egy jó fürdőt

A második csakra az érzékiség, a szexualitás, az érzelmek és a belső gyermek szimbóluma. Szabályozza, hogyan viszonyulsz más emberekhez, és hogyan vagy képes örülni, hogyan alakítod ki a külső és belső világodat. Gyakran a drog, az alkohol, a gyógyszerek, a nem megfelelő táplálkozás, a dohányzás, a testmozgás hiánya, vagy éppen a szex segítségével megpróbálod elfojtani az érzelmeket, de ez nem megoldás.

Olykor fizikai problémákat is okoz, ha ez a csakra nem működik jól, mert egyfajta szégyenérzet van benned. Az egyik legjobb megoldás, ha veszel egy 20 perces meleg fürdőt, és tengeri sót teszel bele, vagy szódabikarbónát. Engedd el minden bűntudatodat és szégyenérzetedet, hagyd, hogy a víz elmossa mindezt. Mondd azt, hogy „Tiszta vagyok”.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL