LELKIPATIKA

6 lélekszerződés, melyet senki nem tud elkerülni - Avagy karmikus élmények

Az egyik életből a másikba lépve szerződéseket kötünk, melyek segítenek a növekedésben, és a múltbéli hibáink kijavításában, így képesek vagyunk legyőzni a karmikus energiákat. Ám ez nem jelenti azt, hogy minden élményünk olyan pozitív, mint amilyet szeretnénk.

A lélekszerződések olyan megállapodások, melyeket a világra való megérkezésünk előtt kötöttünk. Ha születésed előtt megállapodást kötöttél egy másik lélekkel, hogy hűséges leszel hozzá, megtalálod a helyed a világban és kapcsolatba fogsz kerülni vele. A lélekszerződésnek nagy jelentősége van és különböző céljai vannak. E szerződések nélkül nem lennénk képesek megtanulni azokat a leckéket, melyeket az emberéletről életre megtanul. Az alábbiakban áttekintjük a leggyakoribb lélekszerződéseket, melyeket másokkal kötünk. 

A hidegszívűség lelki szerződése

Az ilyen típusú lélekszerződés megköveteli, hogy hidegebb legyél, mint amilyen általában lenni szoktál az emberekkel. Minél hidegebb vagy, annál jobban növekszel e tekintetben. Megtanulod hogyan hass másokra és hogyan engedheted szabadjára a benned lévő hidegséget.

Anélkül, hogy megtanulnád ezt a leckét, nem tudnál rájönni, hogy milyen erősek a cselekedeteid és a szavaid ilyen negatív módon. Általában, amikor kénytelenek vagyunk ilyen típusú szerződést kötni, az azért van, mert előző életünkben valakit extrém módon megsértettünk anélkül, hogy megbékéltünk volna ezzel.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL