LELKIPATIKA

6 jel, hogy kisebbségi komplexusban szenvedsz - Csak úgy kezelheted, ha beismered!

A kisebbségi komplexus nem válogat, még a sikeres embereket is meggyötörheti. Ám az önértékelés hiánya a legtöbb esetben nem tudatos, éppen ezért sokan pótcselekvéssel kompenzálják. Ám nem egy legyőzhetetlen állapot, ugyanis ha valaki felismeri, elfogadja, majd tudatosan kezd ellene tenni, akkor nagyon is levetkőzheti. Vajon te is kisebbségi komplexusban szenvedsz? Ebből a 6 jelből kiderül!

 

A kisebbségi komplexus nem csak rád van hatással, hanem kihat a kapcsolataira is. Ugyanis az elszenvedője állandóan ellentmondást érez valós és képzelt énképe között. Kialakulásának számos oka lehet kezdve a lelki eredetű fejlődési zavartól, a neveltetési problémákon át egészen az ideális személyiség elérhetetlenségéig.
Másfelől a kisebbségi érzések időnként természetes kísérői az énfejlődésnek, főleg a fiatalok esetén, akkinek először meg kell tanulnia világosan megkülönböztetni magukat a szüleiktől, és felfedezni saját lényüknek egyediségét.

Az egészséges önértékelés segítségével észleljük és elfogadjuk önmagunkat anélkül, hogy szükségét éreznénk a másokkal való összehasonlításnak, illetve annak, hogy folyamatosan értékeljük önmagunkat és másokat.

Ebből a 6 jelből pedig az derül ki, hogy vajon te is az elszenvedője vagy-e és mint látni fogod egyik tünet szüli a másikat és sok össze is függ egymással, amiből egy újabb probléma virágzik!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

1. Úgy érzed, semmi jó nem történik veled

Általában aki ezt érzi, valahol okkal érzi. De főleg azért, mert valamilyen jelenbeli történés, például kudarc, kritika, visszautasítás, egy vágyott dolog meghiúsulása miatt érzed. Márpedig akivel sorozatosan történnek kudarcok, elveszíti a magába vetett hitet. Így egy idő után egyre kevéssé élvezi az életet, és környezetüket sokszor fenyegetőként, az embereket ellenségként érzékelik. Úrrá lesz rajtuk a tehetetlenség, bűntudat, szorongás, de akár a rejtett agresszió is.
De nem biztos, hogy veled van a probléma. Oka van annak, ha nem jön össze valami., Te is lehetsz az oka és más is. Annyi szent, ha azt hiteted el magaddal, hogy úgy sem történhet veled semmi jó, mert „mindig ez van”, akkor egy idő után már magad teremted meg azt, hogy ez így legyen.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL