LELKIPATIKA

6 figyelmeztető jele annak, hogy jobban hallgatsz a félelmeidre, mint az ösztöneidre

Szeretjük azt gondolni, hogy mindig őszinték vagyunk önmagunkkal szemben. Az, hogy hogyan éljük az életünket, sok mindentől függ, melyek főleg külső behatások, azonban megmarad a „belső megérzés”, ami a háttérből mindig irányitani fog minket. Inkább a félelmeidre, vagy a megérzéseidre hallgatsz? Derítsük ki!

Tudjuk, hogy sokszor nehéz megmondani a különbséget a félelem és az ösztön között. Azonban, ha többet hallgatsz a félelmeidre, akkor talán felismered magad ebben a néhány dologban, amit összeszedtünk neked.

 

A múltad befolyásolja a jelened

Ha minden döntésedet úgy hozod meg, hogy azokat múltbeli sérelmek befolyásolják, akkor van néhány dolog, amit át kellene gondolnod. Az ismétlődő mintákról, amit átvettél másoktól, természetesen nem tehetsz. Azonban ha te ismételsz meg mindent, ami a múltban történt, arra már igenis kiterjed a befolyásod. Talán sok sebet szereztél a múltban, de hidd el, hogy a jelennél nincs értékesebb. Légy bölcs és emlékezz arra, min mentél keresztül, de ne hagyd, hogy hatással legyen arra, hogy milyen félelmeid vannak a jelenben.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL