Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

5 ok, amiért az éjszakai baglyok sokra vihetik az életben

Szerző:
Szabó Anna
Te éjszakai bagoly vagy? Előszeretettel vagy fent éjszaka és dolgozol, alkotsz vagy valamit munkálkodsz? Biztos sokan mondták már neked, hogy ez nem egészséges, sőt mi több, káros szokás és rontja az életminőségedet. Anno talán így is volt, de napjainkban ez megváltozott, ugyanis tanulmányok tanúskodnak arról, hogy az éjszakai baglyok sokkal produktívabbak! Íme, 5 ok, miért is vihetik sokra az életben!

{KEPGALERIA}

1. Energia robbanásaik vannak

Sokaknak teljesen logikusnak tűnik az, hogy nap folyamán elfárad az ember, este pedig aludni akar majd, hogy feltöltődhessen. Az átlag talán pont így működik, de nem az éjszakai baglyok! Egy tanulmány szerint, az éjszaka embereinek van egy olyan holtpontjuk, ami természetes módon jelentkezik náluk az este folyamán. Amikor elérik, hirtelen úgy érzik, hogy felébredtek, felfrissültek és készen állnak a cselekvésre.
Bár alvási szempontból nem ez a legegészségesebb szokás, mert hiába, az emberi szervezet és test arra van beállva, hogy éjszaka pihenjen és regenerálódjon, arról nem beszélve, hogy egyesek folyamatok csak akkor tudnak végbemenni, hogyha a test nyugalmi állapotban van.
Szóval az éjszakai baglyok olyanok, hogy ébredés után egyből a toppon érzik magukat ellenben a korán kelő társaikkal, akik éjszaka rendesen aludtak, mivel ők folyamatosan bontják le az energiáikat az ébredéstől kezdve.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL