LELKIPATIKA

5 jel, hogy mániákusan pótcselekvő vagy, mert elnyomott lelki gondjaid vannak

Sokan hiszik azt, hogy ők biztos tudnának arról, ha pótcselekszenek. Pedig nem így van. Sokaknak fel sem tűnik, annyira automatikussá vált. Márpedig a pótcselekvés egy olyan rossz szokássá fajulhat, hogy pótcselekvő nem bír meglenni a mániái nélkül. Az ilyen szintű pótcselekvők életében komoly lelki gondok húzódhatnak meg a háttérben. Vajon te is ilyen pótcselekvő vagy? Ebből az 5 jelből kiderül!

 

Valahol, egy kicsit mindenki pótcselekvő. Így vezetjük le a stresszt, például babrálással. Babráljuk a hajunkat, a körülöttünk levő tárgyakat. Sokaknak ennyi elég is, és csupán átmenetileg vagy ritkán teszik, de másoknál viszont óriási méreteket öltő mániákká fajul. Olyankor a pótcselekvés már nem old meg semmit, csak elkendőzni a lélekben megbúvó fájdalmat, félelmet, problémát. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

3. Állandó kényszer az evés után

Az egyik legfeltűnőbb jele a pótcselekvésnek a kényszer az evés után. Ha éhes vagy ha nem, te akkor is ennél. Egyszerűen mindent elsöprő vágyat érzel egy egész grillcsirke vagy egy vödör fagyi után. Mindegy, hogy mit ennél, de enni akarsz. Mert téged az evés nyugtat meg. Ám ahogy az összes többi kényszer és függőség hosszú távon káros hatással van a szervezetre, még az evés is.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL