Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

5 jel, hogy mániákusan pótcselekvő vagy, mert elnyomott lelki gondjaid vannak

Szerző:
Szabó Anna
Sokan hiszik azt, hogy ők biztos tudnának arról, ha pótcselekszenek. Pedig nem így van. Sokaknak fel sem tűnik, annyira automatikussá vált. Márpedig a pótcselekvés egy olyan rossz szokássá fajulhat, hogy pótcselekvő nem bír meglenni a mániái nélkül. Az ilyen szintű pótcselekvők életében komoly lelki gondok húzódhatnak meg a háttérben. Vajon te is ilyen pótcselekvő vagy? Ebből az 5 jelből kiderül!

 

Valahol, egy kicsit mindenki pótcselekvő. Így vezetjük le a stresszt, például babrálással. Babráljuk a hajunkat, a körülöttünk levő tárgyakat. Sokaknak ennyi elég is, és csupán átmenetileg vagy ritkán teszik, de másoknál viszont óriási méreteket öltő mániákká fajul. Olyankor a pótcselekvés már nem old meg semmit, csak elkendőzni a lélekben megbúvó fájdalmat, félelmet, problémát. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

1. Köröm- vagy ajakrágás, tépkedés és vakarózás

Ha tudod magadról, hogy mindennap, rendszeresen rágod a körmödet – még akkor is ha már nincs mit – vagy tépkeded, esetleg az ajkaddal teszed ugyanezt, akkor már biztos lehetsz abban, hogy van egy minimális elfojtott problémád.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL