LELKIPATIKA

5 figyelmeztető jel a felsőbb énedtől, amit soha ne hagyj figyelmen kívül

Biztosan érezted már néha a magasabb rezgést, azaz egy olyan belső hangot, amely megpróbál meggyőzni arról, hogy éppen mi a megfelelő, amit tenned kellene adott pillanatban. Ez a kis hang felfogható úgy, mint a magasabb éned, őrangyalod, egy olyan energia, mely próbál kommunikálni veled.

Nagy bölcsességet hordoz, és segít téged akkor, amikor nagyon nagy szükséged van erre, amikor fejlődnöd kell, amikor tovább kell lépned, amikor éppen sikereket akarsz elérni, bármiben, amikor éppen gondod van. Legközelebb, amikor úgy érzed, hogy egyedül vagy, hallgass erre a belső hangra, és ez az 5 dolog bizony annak a jele lehet, hogy pontosan ezt kell tenned.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

2. Több szempontból is különleges vagy

A felsőbb éned szeret téged, és azt szeretné, hogy megbizonyosodj arról, hogy milyen különleges is vagy valójában. Annak ellenére, hogy vannak olyan helyzetek, amikor úgy érzed, semmire nem vagy képes, a felsőbb éned eléri, hogy másképp gondolkodj. Fontos hogy rájöjj, tényleg különleges vagy a magad módján. Persze minden ember különbözik, és mindenki különleges valamiben, de ez nem jelenti azt, hogy te nem lennél az. Mindenki egyedi a világban, ahogy te is, és a felsőbb éned pontosan tudja, mire vagy képes.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL