LELKIPATIKA

4 kis kapaszkodó, ami segít abban, hogy végig optimista maradj álláskeresés közben

Igen szerény azon mérhetetlenül optimista emberek száma, akik 0-24-ben képesek hinni és remélni. Éppen ezért a depresszióra, reményvesztettség állapotára, a saját képességeiket megkérdőjelező személyek számára itt van ez a 4 kis kapaszkodó, ami majd segíteni fog neki abban, hogy végig pozitívak legyenek, amíg állást keresnek!

3. Kérj megerősítést!

Persze, ilyenkor az ember másról sem tudna beszélni és közben arra gondol, nem akar a nyavalygásával senki agyára menni, de nincs abban semmi bűnös dolog, ha az ember időről-időre megosztja a bizalmasával, vagy a párjával a félelmeit, aggályait. Az embernek ezért vannak barátai, szerettei. Mindenkinek szüksége van olykor a megerősítésre, hogy egy kis lendületet, reményt kapjon. Néhány bíztató szó, jó tanács, hatalmas erőt adhat minden kétségbeesettnek! Jobb, mintha alkoholba, fagyiba fojtanád a bánatodat…

Ha pedig még valaki azt is felajánlja, hogy átnézi az önéletrajzodat, elkísér egy állásbörzére, vagy bármivel hozzájárulhat ahhoz, hogy állást talált, fogadd el bátran, mert nem szégyen!

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL