LELKIPATIKA

4 kis kapaszkodó, ami segít abban, hogy végig optimista maradj álláskeresés közben

Igen szerény azon mérhetetlenül optimista emberek száma, akik 0-24-ben képesek hinni és remélni. Éppen ezért a depresszióra, reményvesztettség állapotára, a saját képességeiket megkérdőjelező személyek számára itt van ez a 4 kis kapaszkodó, ami majd segíteni fog neki abban, hogy végig pozitívak legyenek, amíg állást keresnek!

  1. Nem mindig rajtad múlik

Természetesen tegyél meg minden tőled telhetőt azért, hogy megfelelj és felvegyenek. Képezd magad, ha tudod, de néha már az is elég, ha mosolyogsz és illatos vagy. Olvass olyan felvilágosító cikkeket, hogy mi a helyes etikett egy állásinterjún, mire kell figyelned, egyáltalán hogy néz ki egy penge önéletrajz. Szóval, hogy minden este elmondhasd magadról, te mindent megtettél.

Aztán amikor ne adj’ Isten nemet mondanak neked, jusson ez eszedbe ez: nem biztos, hogy rajtad múlt. Persze, gondold át esetleg mit ronthattál el, hol volt a hiba, de nem biztos, hogy nálad van a kutya elásva. Lehet, hogy pofára ment a dolog és te barna vagy, de a leendő a főnök a szőkét szereti. Lehet, hogy valaki pályázat anyaga jobb volt a tiednél, mert mondjuk neki több tapasztalata van. Tehát van, hogy nem rajtunk múlik a dolog, hanem külső tényezőkön.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL