LELKIPATIKA

4 féle lélektárs, akivel mindenképpen találkozol még, mielőtt meghalsz

Valóban létezne olyan hogy lelki társ? Elképesztő dolognak hangzik, hogy van olyan személy, aki tökéletes a számodra. Nem csupán olyan valaki, aki támogat és élethosszig tartó kapcsolatban van veled, mint társ, hanem olyan különleges személy, akivel úgy érzed magad, hogy eközben te is egy új szintre lépsz és egyszerűen fejlődsz lelkileg.

Minden ember arra vágyik, hogy rátaláljon a saját rokonlelkére, ám nincs mindenki tisztában azzal, hogy többfajta lelki társ is létezik. Nemcsak a lelked szép részei köszönhetnek vissza egy emberben, hanem lelked sötét zugai is. A lelki társ, akivel találkozol, visszatükrözi azt, ami benned van, ahogyan te látod magad, vagy ami éppen te szeretnél lenni. Az egyes típusok segítenek lassan felfedezni a lelked részeit, belső rétegeit, hogy végül rátalálhass a végső lélektársadra…

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

4.  Lelki társ, mint ikerlélek vagy ikerláng

A görög mitológia szerint az emberek eredetileg 4 karral és 4 lábbal rendelkeztek, illetve olyan fejjel, aminek két arca volt. Félve az erejüktől, Zeusz azonban két különálló részre választotta őket, emiatt egész életükben arra ítéltettek az emberek, hogy a másik felüket, az ikerlelkeiket keressék.

Amikor az ikerlelkek egymásra találnak, van egyfajta kimondatlan megértés közöttük. Úgy érzik, hogy egységben vannak, és megmagyarázhatatlan öröm tölti el őket. Lehet, hogy te is megtaláld az iker lelkedet ebben az életben, vagy egy másikban. A legfontosabb az, hogy szeretnéd megtapasztalni a lelki társas kapcsolatok e típusát, ha tanultál a korábbi hibáidból és levontad a következtetéseket. Felkészültél és tanultál belőlük, emellett nyitott vagy a feltétel nélküli szeretetre.

Bár a körülmények sokszor elválaszthatják az ikerlelkeket egymástól, Továbbra is együtt éreznek, és szinte mágikus kötés van közöttük. Ez a kapcsolat nem rajongás vagy függőség, itt bizony az ikerlelkek egymásnak egyenlő partnerei, akik szinkronban vannak egymással. Életcéljaik kompatibilisek és kiegészítik egymást.

A buddhista tanítások szerint, amikor két különálló lélek találkozik, akkor úgy fogják érezni egymás társaságában magukat, hogy nyugodtak és összeszedettek. Sokan úgy írják le azt az érzést, amikor megtalálják a saját ikerlángjukat, mintha „hazaértek volna”.

Minden más lélektársi kapcsolattól eltér. Az ilyen intenzív kapcsolat mellett nehéz elsétálni. Nincsenek határok, ám olykor elszakadtok egymástól. A cél az, hogy fejlődj lelkileg és jobb emberré válj. Minden ikerláng típusú kapcsolat leckével szolgál, és mindenből tapasztalatot és tanulságot vonhatsz le.

 

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL