Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

3 ok, amiért a házi állattal rendelkezőknek jobbak a kapcsolataik

Szerző:
Szabó Anna
Ne is keresd benne a varázslatot, mert minden tényeken alapul! Kutatások bizonyították, hogy egy állatok képesek megváltoztatni az embert, javítják az életminőségét, a viselkedését, de még az egészségét is, mert nem csak a betegségeket tudják észlelni, de áldott jó természetükkel a kezelésben is a segítségünkre lehetnek. És hogy mindez hogyan a hat kapcsolatainkra? Mindjárt megtudod…

{KEPGALERIA}

1. Képes egy randit összehozni

Ha nem is feltétlenül úgy történik, mint a 101 kiskutyában, hogy Pongó Perdita után rohan és szinte összekötözi a gazdáikat - bár ez is megtörténhet! –de képes rá, hogy összehozza a feleket. Eleve a jelenlétével, mert sokan szeretik az állatokat és vonzó lehet egy olyan személy, aki állatot tart. Különösen a nők esetében, hiszen az a férfi, aki kutyát vagy macskát tart az önzetlen, szeretet teljes, együtt érző, képes másokkal törődni és minden bizonnyal kedves. Az állatosok már kapásból jó ajánló levéllel indulnak.
Akár szó szerint, mert sok társkeresőn már így keresnek emberek egymásra, kinek van állata, ugye az előbb leírtak miatt, mert tudják, hogy mit üzen egy kis kedvenc jelenléte. Többek között azt is, hogy lehet számítani az illetőre, aki ezáltal megbízható. Lássuk be, ha te is jobban belegondolsz, inkább kérsz útmutatást vagy segítséget egy olyan embertől az utcán, aki mondjuk kutyával van.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL