Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

3 bevált praktika, ha emelni akarod a rezgésszintedet

Szerző:
Szabó Anna
Teremteni legeredményesebben akkor tudsz, ha a rezgésszinted magasan van. De valljuk be őszintén, van olyan, amikor ez nincs így. Ez nem baj, ugyanis kellő tudatossággal mindig visszatérhetsz a magas rezgésű létállapotba. Mutatjuk, hogyan!

{KEPGALERIA}

Lépésenként

Nagyon kevés olyan ember van, aki folyamatosan kirobbanóan jól érzi magát, hiszen az élet történései olykor visszahúznak bennünket. Fontos, hogy a pozitív gondolkodás nem azt jelenti, hogy soha nem lehet rossz kedved. A lényeg az, hogy a lehető leggyorsabban visszatalálj a jóllét állapotába. Az is egy nagyon lényeges pont, hogy fokozatosan találj vissza, mindig egy fokkal jobb lelkiállapotba. Ahogyan, ha el akarsz jutni A-ból B-be, azt is lépésenként teszed, itt is fontos a fokozatosság, mert egyébként kudarcra vagy ítélve.

Először is, mosolyogj! Ha kell, erőltesd a mosolyt. Én is leírtam már párszor, amit tudósok bebizonyítottak, hogy a mosoly mímelése is olyan biokémiai folyamatokat indít el a szervezetben, amely kellemes érzéseket generál, és végül a valódi szívből jövő mosolyra is képessé tesz. Aztán keress egy picit jobb érzést okozó gondolatot az előzőnél. Majd egy még jobb érzést okozó gondolatot, és így tovább.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL