LELKIPATIKA

12 jel, hogy nem követed a belső igazságodat - Így találhatsz rá újra!

A másokkal való kapcsolatod tulajdonképpen visszatükrözi azt, aki vagy, és ahogyan magaddal bánsz. Ezen bármikor képes vagy javítani, ha szeretnél. Bízni önmagadban, hallgatni a saját gondolataidra, érzéseidre, érzelmeidre,, melyek a leghitelesebbe - ettől leszel harmóniában önmagaddal. Ha viszont nem érzed jól magad a bőrödben, akkor ezt másokra fogod kivetíteni.

 

Ahogyan másokkal bánsz, tükrözi, hogy magadhoz hogyan viszonyulsz.” – Paulo Coelho. Te hogyan bánsz másokkal? Lehet, hogy nem követed a belső igazságodat? Ha ez egyszer is felvetődött benned, akkor olvass tovább!


 

 

 

12. Ítélkezel

Az élet olyan, mint egy tükör. Amit gondolsz, az tekint vissza rád.” Ernest Holmes

Ne feledd, hogy amikor másokról beszélsz a hátuk mögött, vagy akár csak a szemükbe mondasz valami rosszat, az mind belőled vetül ki. A szavak ereje visszahat rád, mert amit másra mondasz, épp azt kell saját magadban elfogadnod, és rendbe tenned. Ha csípős megjegyzéseket teszel valakire, a legbiztosabb jele annak, hogy nem érzed jól magad a saját bőrödben, túl szigorú vagy önmagadhoz, és nem fogadod el azt, aki vagy. Tudd, hogy amikor mások felett ítélkezel, tudat alatt magad felett is ítélkezel, és ahogyan másokat ítélsz meg, úgy látod magát a világot.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL