Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

11 mód, hogy leküzdd a negatív energiákat

Szerző:
Szabó Anna
Az élet hullámvölgyek és magaslatok sorozata - ez része a világnak, és csak te döntöd el, hogyan reagálsz rá. Egyszer fel vagy villanyozódva, míg máskor békés vagy és nyugodt. Igen, a negatív energia valóban létezik, de ez nem azt jelenti, hogy ezzel kellene foglalkoznod, teremtsd meg inkább a bőséget és pozitív energiát magad körül.

 

Az élet tele van pozitív és negatív lehetőségekkel. Rajtad múlik, hogy melyik ajtón lépsz be. Az is rajtad áll, hogy melyik szobában meddig tartózkodsz, és mit engedsz meg. Olykor olyan érzés is kerülgethet, hogy némelyik ajtó zárva van, te pedig csapdába kerültél, de ez illúzió csupán. Néhány ember számára a pozitív gondolkodás egyszerű, ám a legtöbben gyakorlással tudják elsajátítani. Ne feledd, a lehetőség előtted áll. A jelenlegi mentális állapotodat a napi szokásaidon való apró változtatásokkal érheted el. Idővel ezek az új szokások válnak természetessé, és lehetővé teszik, hogy fejlődj emberileg. Íme, 11 tipp, hogyan küzdheted le a negatív energiát, és lehetsz pozitívabb:

.

 

 

2. Tudatosítsd magadban, hogy erősebb vagy, mint hinnéd

A félelem egy csúnya negatív érzelem. Rabságban tart, és megöli benned a boldogságot és az arra való törekvést. Azt sugallja, nem vagy elég jó és gyenge vagy – valljuk be, olykor hiszel is neki. Minél inkább hiszel ezeknek a negatív hangoknak, annál távolabb kerülsz az álmaidtól.

Küzdd le a negatív energiát, és ismerd fel, hogy erősebb vagy, mint gondolnád. Többre vagy képes, sokkal többre. Az első lépés, hogy bízz önmagadban. Engedd el a korábbi félelmeid, hogy bátorság léphessen a helyébe, légy erős, és az ajtók meg fognak nyílni előtted.

lelkipatika
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL