LELKIPATIKA

10 titok és tanulság, amely gyökeresen megváltoztatja az életedet

Az érzelmek rejtélyesek, emellett állandóan ingadoznak, mégis a belső világodat alakítják. Noha csak így élheted meg igazán az életedet, mégis sokszor „bele kell halnod”. Az alábbiak 4 szóval foglalhatók össze röviden: az ember érzelmi lény. Megérted majd, hogy az életben végső soron semmi nem számít, csak az, hogy a jót és a rosszat egyaránt megtapasztald ezen a csodálatos bolygón.

.

1. A fájdalom nem feltétlenül ellened irányul

Az élőlények egy része, köztük a homo sapiens is, kétféle fájdalmat tapasztal, amely lehet fizikai és érzelmi. Noha az emberi agy egészen lenyűgöző, néhány vak volt még mindig létezik. Az egyik ilyen vak folt az az, hogy minden fájdalom rossz. Holott ez egyáltalán nem így van, még stressz esetén sem. A fájdalom egyszerűen azért jelenik meg, hogy a következő két dolog valamelyikére emlékeztessen. 1.) valami nincs rendben, 2.) valami változik.

A szúrt seb fájdalma például nem jó érzés, az edzés utáni izomláz azonban kellemes is lehet. Ha a partnered érzelmileg bántalmaz, az fájdalmas. Ám ha ebből fakadóan rátalálsz az igaz szerelemre, az pedig jó. Most már érted a lényeget?

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL