Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

10 jele annak, hogy a szüleid és a közted lévő kapcsolat mérgező - Hatással van a jelen életedre is!

Szerző:
Szabó Anna
Mindenki arra gondol, hogy az ő szülei szeretik őt, és a legtökéletesebb szülők a számukra. Ám a valóság sajnos olykor más. Sajnos sem a szüleid, sem a nagyszüleid és az ő nagyszüleik sem tökéletesek, és így tovább. Ugyanis az ember maga nem tökéletes, és sok sebet hordoz magán. Ezeket a sebeket olykor attól kapod, akiktől egyáltalán nem várnád: a szüleidtől. 

Néha fizikai sérülésekről van szó, de a legtöbb esetben ezek lelki sebek. Sajnos ezeket nem könnyű gyógyítani, sokszor mély nyomot hagynak a lelkedben. Nem számít, hány éves vagy, meg kell vitatnod a szüleiddel a problémát. Nem könnyű gyermeknek lenni, de felnőttnek sem. Ha egyszer tudatosan is felismered a szüleid által okozott sebeket, úgy már gyógyulásra is képes vagy. Olvass tovább, és derítsd ki, hogy a 10 jel közül melyik jellemző rád!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

10. A mérgező szülő hasonló egy gyermekhez, aki nem képes meggyógyulni

Ne feledd, hogy a szüleid is gyermekei az ő szüleiknek, és nem képesek egyből meggyógyulni. Ugyanazokat élték át, amikbe téged kényszerítettek gyermekként. A mérgező szülők lemásolták az ő szüleik viselkedését, nevelési stílusát, és egész egyszerűen nem mutatott meg nekik senki egy helyesebb utat. Ez ugyan semmiképpen sem mentség a szüleid veled szembeni viselkedésére, de magyarázatot adhat arra, hogy miért bántak így veled, hiszen ezáltal a mentális és fizikai fejlődésedet akadályozták.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL