Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

10 jele annak, hogy a szüleid és a közted lévő kapcsolat mérgező - Hatással van a jelen életedre is!

Szerző:
Szabó Anna
Mindenki arra gondol, hogy az ő szülei szeretik őt, és a legtökéletesebb szülők a számukra. Ám a valóság sajnos olykor más. Sajnos sem a szüleid, sem a nagyszüleid és az ő nagyszüleik sem tökéletesek, és így tovább. Ugyanis az ember maga nem tökéletes, és sok sebet hordoz magán. Ezeket a sebeket olykor attól kapod, akiktől egyáltalán nem várnád: a szüleidtől. 

Néha fizikai sérülésekről van szó, de a legtöbb esetben ezek lelki sebek. Sajnos ezeket nem könnyű gyógyítani, sokszor mély nyomot hagynak a lelkedben. Nem számít, hány éves vagy, meg kell vitatnod a szüleiddel a problémát. Nem könnyű gyermeknek lenni, de felnőttnek sem. Ha egyszer tudatosan is felismered a szüleid által okozott sebeket, úgy már gyógyulásra is képes vagy. Olvass tovább, és derítsd ki, hogy a 10 jel közül melyik jellemző rád!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

8. Zéró tolerancia

A mérgező szülő nem képes kontrollálni magát, és bármelyik pillanatban felcsattanhat valami apróságon. Nincs kellő türelme és elegendő megértése, nem képes biztosítani a gyermek stabil érzelmi fejlődését, és így nem tud kialakulni a megfelelő érzelmi intelligencia sem. Ezáltal a gyermek lelki sebeket szerez és a szellemi fejlődése sem úgy alakul, ahogy kellene. Ezek a szülők a mindennapi élet problémáit félelemmel és zéró toleranciával próbálják megoldani, így azonban nem képesek megfelelően szeretni a gyermeküket sem, hiszen hiányzik belőlük a türelem és a megértés.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL