LELKIPATIKA

10 jele annak, hogy a szüleid és a közted lévő kapcsolat mérgező - Hatással van a jelen életedre is!

Mindenki arra gondol, hogy az ő szülei szeretik őt, és a legtökéletesebb szülők a számukra. Ám a valóság sajnos olykor más. Sajnos sem a szüleid, sem a nagyszüleid és az ő nagyszüleik sem tökéletesek, és így tovább. Ugyanis az ember maga nem tökéletes, és sok sebet hordoz magán. Ezeket a sebeket olykor attól kapod, akiktől egyáltalán nem várnád: a szüleidtől. 

Néha fizikai sérülésekről van szó, de a legtöbb esetben ezek lelki sebek. Sajnos ezeket nem könnyű gyógyítani, sokszor mély nyomot hagynak a lelkedben. Nem számít, hány éves vagy, meg kell vitatnod a szüleiddel a problémát. Nem könnyű gyermeknek lenni, de felnőttnek sem. Ha egyszer tudatosan is felismered a szüleid által okozott sebeket, úgy már gyógyulásra is képes vagy. Olvass tovább, és derítsd ki, hogy a 10 jel közül melyik jellemző rád!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

7. Hajlamosak voltak rád ijeszteni

A mérgező szülők hajlamosak még felnőtt korodban is aggodalmat kelteni benned, mivel a nevelésük félelemalapú. Emiatt előfordulhat, hogy a már felnőtt korban lévő egyénben is félelmet generálnak. Fontos tehát átlátni mindezt, hogy ha neked is gyermeked van, vagy lesz, ne vidd át szülőként ezt a rossz viselkedésmintát. Mindig emlékeztesd magad arra, hogy a tisztelet nem egyenlő azzal, ha félned kell!

Beszélj a gyermekeddel őszintén és használd a belső hangodat. Légy kedves, fordulj türelemmel a családod és a gyermekeid felé. A legjobb ajándék, amit adhatsz ugyanis, az az idő, a türelem és a feltétel nélküli szeretet, no meg a támogatás. A világ pont eléggé durva ahhoz, hogy legalább az otthonodat melegség árassza el. Nem számít a kor, a fontos az, hogy számíthassatok egymásra.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL