LELKIPATIKA

10 jele annak, hogy a szüleid és a közted lévő kapcsolat mérgező - Hatással van a jelen életedre is!

Mindenki arra gondol, hogy az ő szülei szeretik őt, és a legtökéletesebb szülők a számukra. Ám a valóság sajnos olykor más. Sajnos sem a szüleid, sem a nagyszüleid és az ő nagyszüleik sem tökéletesek, és így tovább. Ugyanis az ember maga nem tökéletes, és sok sebet hordoz magán. Ezeket a sebeket olykor attól kapod, akiktől egyáltalán nem várnád: a szüleidtől. 

Néha fizikai sérülésekről van szó, de a legtöbb esetben ezek lelki sebek. Sajnos ezeket nem könnyű gyógyítani, sokszor mély nyomot hagynak a lelkedben. Nem számít, hány éves vagy, meg kell vitatnod a szüleiddel a problémát. Nem könnyű gyermeknek lenni, de felnőttnek sem. Ha egyszer tudatosan is felismered a szüleid által okozott sebeket, úgy már gyógyulásra is képes vagy. Olvass tovább, és derítsd ki, hogy a 10 jel közül melyik jellemző rád!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

5. Nem tisztelik/tisztelték a személyes teredet

Hogyan is tanulhatná meg a gyermek azt, hogyan tiszteljen másokat, ha őt magát sem tisztelik a szülei? Attól, hogy gyermek voltál, ugyanúgy jár neked egy személyes tér és a saját kis dolgaid fölötti rendelkezés. Ha a szüleid folyton beleavatkoztak a dolgaidba és nem tartották tiszteletben a személyes életteredet, azt éreztették veled, hogy amíg velük élsz, nem jár neked személyes szabadság. Az igazság az, hogy nem számít, hány éves vagy, jogod van a privát élettérhez. Természetesen szemmel tartani a gyermeket normális, de mindezt agresszívan és félrevezetően tenni, nem helyes, és csak azt eredményezi, hogy a gyermek reménytelenül próbálja mindezt hárítani.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL