Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

10 jel, hogy az életed szépen lassan darabokra hullik

Szerző:
Szabó Anna
Milyen gyakran kérdezed meg magadtól elalvás előtt, hogy elégedett voltál-e a napoddal? Otthon - munka - otthon, ritka találkozók a barátokkal, szombaton takarítás, vasárnap egymás után két évad a kedvenc sorozatodból - tényleg jó így élni? Első pillantásra úgy tűnhet, hogy nincs vele semmi baj, de ha átgondolod, rájössz, mekkora szakadék tátong az álmaid és a valóság között. Próbáld meg áthidalni.

Összegyűjtöttünk 10 jelet, ami arra utalhat, hogy épp lefelé haladsz a lejtőn. Időről időre mind ilyen helyzetben találjuk magunkat, ha azonban az életed szerves részévé válnak, a baj nagyobb, mint gondolnád.

Talán csak puszta kíváncsiságból olvasod el ezt a cikket, és arra gondolsz, hogy ez biztosan nem rólad fog szólni. Ha azonban felismered magad néhány pontban, ne habozz megoldást keresni a problémáidra. Egyetlen életed van, amit a lehető legboldogabban kell leélned. Ne feledd, a probléma felismerése az első lépés a megoldás felé.
 

 

1. Semmi sem tud érdekelni

Úgy gondolod, hogy nincs a világon bármi, ami lekötne vagy meglepne, mindenre szkeptikusan felhúzott szemöldökkel reagálsz. Rakétát küldtek a Marsra? Aha, biztos hatalmas eredmény. Kifejlesztettek egy újfajta védőoltást? Na és?

Egy ember életkora nem csak az alapján határozható meg, hogy mi van a személyi igazolványára írva, hanem az, hogy mennyire nyitott az újdonságokra, kész-e tanulni és fejleszteni önmagát. Hány olyan esemény volt az elmúlt évben, amiért tényleg szívből lelkesedtél? Ha a válasz az, hogy nem sok, valamit sürgősen tenned kell ez ügyben.


 

lelkipatika depresszió
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL