Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

10 figyelmeztető jel, hogy támad a Sötét Energia - Tudd meg, hogyan szabadulhatsz meg tőle

Szerző:
Szabó Anna
Rengeteg ember van, aki nem is észleli tudatosan, hogy a negatív energia jelen van az életében, márpedig ez igencsak káros lehet, hiszen nagyban befolyásolja a kedélyállapotot és gondolkodásmódot. A negatív energia mindenki életében felbukkanhat, de megjelenése főként akkor veszélyes, ha egyébként is mérgező személyiségek és negatív gondolkodású emberek vesznek körül.

Abban az esetben, ha veled is megtörténik az, hogy észrevétlenül negatív energia áramlik az életedbe, egyre inkább azt tapasztalod, hogy nem érzed jól magad. Sokan mindezt észre sem veszik, csak amikor már késő. Ha azonban odafigyelsz a figyelmeztető jelekre, akkor elkerülheted azt, hogy áldozatává válj ennek az állapotnak. Csak azért, mert mindez látszólag a semmiből jön, még nem kell valóságosnak és komoly problémának lennie. Íme, 10 jel, hogy a negatív energia jelen van a te életedben is:

 

10. Mindent túlzottan a szívedre veszel

Úgy érzed, hogy elborítanak az érzelmek, és nem tudsz mindezzel megbirkózni. Olykor persze ez normális dolog, de ha állandósul, akkor ezt a helyzetet bizony orvosolni kell. Add át magad az érzéseidnek, de ne engedd, hogy csakis az érzelmeid uralkodjanak fölötted.

Amikor a te életedben is megjelenik a negatív energia, akkor az első lépés, amit tehetsz az az, hogy lazítasz. Adj elegendő időt magadnak arra, hogy mindent alaposan átgondolhass és el tudj távolodni mindentől. Légy tudatosabb az érzelmek terén és értsd meg, hogy úgy vagy jó, ahogyan vagy. Ha esetlegesen túlzottan mérgező személyek vesznek körül, szép lassan építsd le őket. Fókuszálj a pozitív dolgokra az életben. Legközelebb, amikor ismét csak a negatív oldalát veszed észre valaminek, emlékeztesd magad arra, hogy mennyi minden jó dolog történik veled az életben, amelyekért érdemes hálásnak lenned.

lelkipatika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL