Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

10 figyelmeztető jel, hogy támad a Sötét Energia - Tudd meg, hogyan szabadulhatsz meg tőle

Szerző:
Szabó Anna
Rengeteg ember van, aki nem is észleli tudatosan, hogy a negatív energia jelen van az életében, márpedig ez igencsak káros lehet, hiszen nagyban befolyásolja a kedélyállapotot és gondolkodásmódot. A negatív energia mindenki életében felbukkanhat, de megjelenése főként akkor veszélyes, ha egyébként is mérgező személyiségek és negatív gondolkodású emberek vesznek körül.

Abban az esetben, ha veled is megtörténik az, hogy észrevétlenül negatív energia áramlik az életedbe, egyre inkább azt tapasztalod, hogy nem érzed jól magad. Sokan mindezt észre sem veszik, csak amikor már késő. Ha azonban odafigyelsz a figyelmeztető jelekre, akkor elkerülheted azt, hogy áldozatává válj ennek az állapotnak. Csak azért, mert mindez látszólag a semmiből jön, még nem kell valóságosnak és komoly problémának lennie. Íme, 10 jel, hogy a negatív energia jelen van a te életedben is:

 

1. Folyamatosan kimerültnek érzed magad

A belőled áradó negatív energia másokra is átragad, emellett pedig kimerültnek érzed magad, és egyszerűen semmi sem halad a terveid szerint. Valójában a negatív energiák miatt érzed magad állandóan fáradtnak.

lelkipatika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL