KÖZÉRZET

Üzen a tested - 10 fájdalomtípus, melyek az érzelmi állapotodról árulkodnak

A fájdalom elsősorban energia, melyet érzékelünk, majd fizikailag is megnyilvánul. Nem fájdalomforrásról van szó, hanem energiáról. A fizikai megnyilvánulás másodlagos, testünk minden egyes fájdalma visszavezethető egy olyan érzelmi állapotra, amely arra figyelmeztet, hogy még mindig van mit dolgoznunk az adott területen. Ha ezt tudomásul vesszük és cselekszünk, akkor a fájdalom is eltűnik.

Érzelmi stressz esetén, a testünk pontosan megmutatja, hogy mi a probléma, és adott fájdalom képében jelez. Az egyetlen dolog, amit tennünk kell, hogy dekódoljuk az üzenetet. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról,angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Láb- térd-, bokafájdalom

Ha a térd belső fele fáj, az a közösségre, a munkára és a barátokra utal. Ha a külső felén érzel fájdalmat, akkor pedig személyes kérdésekről van szó. Légy alázatosabb, végezz önkéntes munkát. Ne felejtsd el, hogy halandó vagy. Ne légy egoista, és ne hagyd, hogy az életedet az egod irányítsa.

Ha a fájdalom a bokában érződik, akkor az annak a jele, hogy megfosztod magad az örömoktől. Engedd meg magadnak a boldogságot, éleszd fel a romantikus énedet. Amikor depressziósak vagyunk, fájdalmat érezhetünk a lábfejünkben is, ami azt jelenti, hogy a túl sok a negatívitás körülötted, nem érzed magad jónak. Keresd az élet örömeit. Szerezz be egy házi kedvencet vagy próbálj ki egy új hobbit. Légy boldogabb.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL