KÖZÉRZET

Üzen a tested - 10 fájdalomtípus, melyek az érzelmi állapotodról árulkodnak

A fájdalom elsősorban energia, melyet érzékelünk, majd fizikailag is megnyilvánul. Nem fájdalomforrásról van szó, hanem energiáról. A fizikai megnyilvánulás másodlagos, testünk minden egyes fájdalma visszavezethető egy olyan érzelmi állapotra, amely arra figyelmeztet, hogy még mindig van mit dolgoznunk az adott területen. Ha ezt tudomásul vesszük és cselekszünk, akkor a fájdalom is eltűnik.

Érzelmi stressz esetén, a testünk pontosan megmutatja, hogy mi a probléma, és adott fájdalom képében jelez. Az egyetlen dolog, amit tennünk kell, hogy dekódoljuk az üzenetet. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról,angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Kar-, kéz- és könyökfájdalom

A karokban lévő fájdalom mindig arra utal, hogy valamilyen fájó érzelmi terhet cipelsz. Talán ideje feltenni magadban a kérdést, hogy miért cipeled még? Ha könyökfájdalommal szembesülsz, akkor ellenállsz az elkerülhetetlen változásoknak. Ha a karjaid merevek, szó szerint azt jelentik, hogy túlságosan merev vagy az életben. Ideje kompromisszumokat kötnöd, és felrázni egy kicsit a dolgokat. Vagy legalábbis sodródj az árral.

Mivel a kezeiddel érsz el másokat és kapcsolódsz hozzájuk, ha fájdalmat érzel bennük, az azt jelzi, hogy nem éred el azt, akit, amit szeretnél. Próbálj új barátokat szerezni, vagy szervezz egy közös ebédet munkatársaddal. 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL