KÖZÉRZET

Új trend a vitaminfúzió

Szerző:
Szabó Anna
Megérkezett az intravénás egészségfokozó.

A zsályatea, az inhalálás és az ágynyugalom már a múlté: aki manapság elájul, vitamininfúziót kaphat, és még csak időpontot sem kell foglalnia. "Csak beugorhat, küldhet nekünk egy WhatsApp-üzenetet vagy foglalhat online is" - mondja Philip Brand, aki kollégájával, Jürgen Mehrtensszel együtt alapította a "Drip Drip Drip IV Therapy Bar"-t Hamburgban.

Brand Dél-Afrikában kapott kedvet a dologhoz. "Tavaly év elején ott nyaraltam, és miután az összes barátom kipróbálta ezeket az infúziókat, én is belevetettem magam" - mondja a hamburgi születésű férfi, aki el volt ragadva az eredménytől.

"Ami számomra nagyon fontos, hogy nem lehet mérni az eredményeket, nincsenek tanulmányaink" - mondja Brand. Az egyetlen dolog, ami egyértelmű, hogy az emésztőrendszeren keresztüli útvonal nélkül az infúziók a tápanyagokat, vitaminokat és folyadékokat közvetlenül a véráramba juttatják. Ez lehetővé teszi, hogy az anyagok gyorsabban felszívódjanak a szervezetben.

"Ami számunkra a legfontosabb: a vendégeink visszajárnak és beszámolnak róla, milyen jól érzik magukat utána. Fittebbek, kevésbé fáradtak, tele energiával, jobb a bőrszerkezetük és gyorsabban regenerálódnak a megfázás után" - tette hozzá Brand.

"Az elmúlt tizenkét hónapban legalább 2 ezer infúziót adtak be a mikrotápanyagainkkal. Minden kezelés előtt felveszik a kórtörténetet, tájékoztatást és tanácsot adnak a húsz és hatvan perc közötti időtartamú kezelés kiválasztásában.

A Detox Drip méregtelenítést biztosít aminosavakkal és olyan összetevőkkel, mint a glicin, a lizin és a magnézium-klorid, míg az allergiásoknak szánt Drip nagy dózisú C-vitamin segítségével ígér javulást a szénanáthában szenvedőknek, a Perfect Age Drip pedig többek között támogatja a kollagénszintézist és a sejtregenerációt. Vannak olyan infúziós termékek is, amelyek kevesebb időt vesznek igénybe, és csak egy vitamint - például B12 vagy C-vitamint - tartalmaznak.

A por vagy tabletta formájában történő szájon át történő adagolással szemben egyértelmű, hogy a szervezet számára magasabb a biológiai hozzáférhetőség; intravénásan ez 99 százalék. Ezért a vásárlók a kezelés után hamar jobban érzik magukat. Az infúziókat, amelyek gyógyszernek minősülnek, és ezért a legszigorúbb előírásoknak is megfelelnek, két dél-németországi gyógyszertárban állítják elő.

vitamin fúzió betegség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL