KÖZÉRZET

Tudd meg, mik a torokcsakra "eldugulásának" jelei és azt, hogy mit tehetsz ellene

Az eltömődött torokcsakra jelentősen befolyásolja a hatékony kommunikációt, ugyanis felerősítheti az attól való félelmedet, hogy mások kigúnyolnak vagy ítélkeznek feletted. Ezenkívül még abban is megnyilvánulhat, hogy nem tudod sem kifejezni önmagad, sem pedig felismerni a saját igazadat a világban. Ám amikor ez a csakra nyitott, képes vagy nyíltan kifejezni magad minden helyzetben. 

.

Mit tegyünk az eltömődött torokcsakrával?

A torokcsakra kitisztításához fontos, hogy elengedjük a múltat és bízzunk a belső hangunkban. Sokunk számára ez egyáltalán nem könnyű!

Néhány alaplépés a csakra megtisztításához:

  • A negatív érzelmek, mint a bűntudat, a fájdalom és az ellenállás feldolgozása és elengedése csodákat tehet az energiaáramlás helyreállításában. Néha egy kiadós sírás is segíthet az eltömődés kitisztításában.
  • A tudatos beszéd, cselekvés és jótettek gyakorlása segíthet egyensúlyban tartani a torokcsakrát. Mindig nyíltan és őszintén beszélj mindenkihez.
  • Meditálj, és vedd körül magad a torokcsakra színével, ami a kék. Ez lenyugtatja majd az érzelmi felbolydulást. Díszítsd a lakásodat kék virágokkal vagy kék dekorációval.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL