KÖZÉRZET

Tudd meg, mik a torokcsakra "eldugulásának" jelei és azt, hogy mit tehetsz ellene

Az eltömődött torokcsakra jelentősen befolyásolja a hatékony kommunikációt, ugyanis felerősítheti az attól való félelmedet, hogy mások kigúnyolnak vagy ítélkeznek feletted. Ezenkívül még abban is megnyilvánulhat, hogy nem tudod sem kifejezni önmagad, sem pedig felismerni a saját igazadat a világban. Ám amikor ez a csakra nyitott, képes vagy nyíltan kifejezni magad minden helyzetben. 

.

A torokcsakra eltömődésének érzelmi jelei

Amikor a torokcsakra egyensúlytalan állapotba kerül, az eltömődés jelei nem-fizikai tünetekben is jelentkezhetnek, melyek a pszichológiai és érzelmi szintektől egészen a pszichés és spirituális szintekig bárhol megjelenhetnek.

A nem-fizikai tünetek még árulkodóbbak lehetnek. Gyakori tünetek között szerepelnek az alábbiak:

  • félsz megszólalni
  • nem tudod kifejezni gondolataidat
  • félszeg vagy
  • nincs összefüggés a szavaid és a tetteid között
  • szociális szorongás
  • gátolt kreativitás
  • makacsság
  • elkülönülés

Például az állandósult eltömődés következtében arrogáns, megtévesztő, hatalmaskodó és manipulatív személyiségjegyek alakulhatnak ki. Ezzel ellentétben, ha az energia szabadon áramlik a torokcsakrában, akkor képes vagy hatékonyan és őszintén kommunikálni. Ilyenkor könnyedén „megtalálod önmagad”. Magabiztos és megbízható vagy, akinek nem okoz gondot kifejeznie gondolatait.

Az eltömődés okozhat még egykedvűséget, hallgatagságot és félelmeket is. Az egyensúly felborulása következtében érezhetsz szorongást, bizonytalanságot és félénkséget, különösen akkor, ha másokkal beszélsz. A nyilvános beszéd gondolata egyenesen bénító hatással lehet rád.

A torokcsakra eltömődése negatív hatással lehet a munka-, és a magánéleted számos területére. Azt tapasztalhatod, hogy kerülöd a társaságot, és csak egyedül érzed jól magad. A saját belső hangoddal szemben is bizalmatlanná válhatsz. 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL