KÖZÉRZET

Szomorú vagy? - 5 negatív érzet, ami a testedre is hatással van

Szerző:
Szabó Anna
A szomorúság állapota rettenetesen megbetegíti a szervezetet. Az érzelmek az ember sajátosságai, ám amikor ezek az érzelmek negatívak, és állandósulnak, a belső szervek olyan módon szenvednek, amilyet elképzelni sem tudsz.

 

Az erős érzelmek természetesek, egészen addig, amíg pozitívak, és szívedet-lelkedet beleadod abba, amit éppen csinálsz.  A lelki traumák viszont tönkretehetnek, nemcsak testileg, de pszichikailag is. Néhány érzelem építően hat rád, mások viszont pont ellenkezőleg, teljesen leépítenek, és ez egy egyszerű önvizsgálatból ki is derül.  Ha eluralkodik rajtad a szomorúság, és nap, mint nap együtt élsz vele,  könnyen érezheted magad fáradtnak, levertnek, életuntnak, ám ezalatt a szervezeted lassan, de biztosan megbetegszik.

Az emberi agy két fajta hormont termel, amelyek aktiválják magukat a szomorú, és a boldog pillanatokban: szerotonin és dopamin. Amikor depressziós vagy, ezek a hormonok okozzák a fájdalmat és a kellemetlenség érzetét, azt a fájdalmat, amelyet a napfonat csakra, és a szív tájékán érzel. Mutatjuk, hogyan hatnak szervezetedre a negatív érzések.


 

 

közérzet egészség érzelmek stressz
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL