KÖZÉRZET

Sok kólát iszol? - 1 pohár kóla elfogyasztása után ez történik a testedben

Megdöbbentő tény, de a világban naponta 1,9 milliárd üveg kóla fogy el, így nem is csoda, ha a legnépszerűbb üdítőitalnak számít. Azt azonban sokan nem tudják, milyen komoly egészségügyi kockázata lehet a rendszeres kólafogyasztásnak. Mutatjuk, mi történik egy óra elteltével, miután megittál egy pohárral belőle.

 

Az emberi szervezetre gyakorolt egyik legkellemetlenebb hatást a magas fruktóz szirup (HFC) gyakorolja. Számos kutatás igazolta, hogy a HFC ugyanolyan hatást vált ki az agyban, mint a heroin és a kokain, ami azt jelenti, hogy hasonlóan kialakulhat a függőség. Olvass tovább, és tudd meg, mi történik a szervezetedben, ha iszol egy pohárral a kedvenc üdítődből. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Az első 10 perc

Nem sokan tudják, hogy egy dobozos kóla annyi cukrot tartalmaz, mintha egyszerre kb. 10 kockacukrot vennél a szádba. Normál esetben azonnal hányingert kellene érezned ennyi cukortól egyszerre, ám ez a kóla esetében elmarad, hiszen a benne lévő foszforsav letompítja a borzalmasan édes ízt. Ám gyakori fogyasztása nagyon sokat ront az általános egészségi állapoton. Ezek közé tartozik például az inzulin rezisztencia, a leptin rezisztencia (ami hízást okoz), a magas vérnyomás, a cukorbetegség és a szívbetegség. Ezt a hatalmas mennyiségű cukrot egyszerre bevinni borzalmas megterhelést jelent a szervezetnek.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL