KÖZÉRZET

Minden, amit tudnod kell a probiotikumokról – Nemcsak antibiotikum kúra után van szükség rá!

Manapság rengeteget hallani a probiotikumokról, legtöbbünk mégis csak akkor gondol a szedésére, ha antibiotikum kezelés után szeretné visszaállítani a bélflóráját. És ez még a legjobb eset, ugyanis nagyon sokan egyáltalán nem is tudnak róla semmit. Valójában nagyon sok betegséget megelőzhetnek vagy meggyógyíthatnak, ezért itt az ideje, hogy bővítsd a tudásodat a témában.

A probiotikumok jó hatással vannak nem csak a belekre, hanem az egész emésztőrendszerre, a bőrre, a szaporodó szervrendszerre, az immunrendszerre, a szívre és a mentális egészségre is. Nem állítjuk, hogy csodaszer lenne, de egy próbát mindenképpen megér. 

A probiotikumok előnyei

A probiotikumoknak számtalan előnye van. Először is gyulladáscsökkentő hatásúak, amely sok betegséggel jár együtt. Emellett csökkentik a vérnyomást és a rossz koleszterinszintet. Különböző kutatások szerint a probiotikumok bizonyos fajtái segítik a fogyást. Erősítik az immunrendszert, védenek a megfázástól, csökkentik a fertőzések kockázatát és az allergiás tüneteket, segítenek az ekcéma, a rosacea és az akné kezelésében. Kutatások azt is bizonyították, hogy a depresszió és a szorongás tüneteit is képesek enyhíteni.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL