KÖZÉRZET

Ismerd fel a szorongást! – Íme, a szorongásos betegek 9 szokása

A szorongást a XXI. század betegségének is nevezik. A szorongásos emberek harcot harc után vívnak önmagukkal. Ennek a betegségnek a megértéséhez a mai modern világot is meg kell értened.

A felgyorsult életvitel, a kommunikáció mai módjai, a média és a technológia miatt számos gyermek küzd szorongással, amikor elérik a tinédzserkort. Tudósok szerint a ’90-es években született gyerekek a „szorongó generáció” tagjai, akiknek az utolsó két évtized vívmányai csak rontottak a helyzetükön. A szorongás ugyanis lelki és fizikai szinten egyaránt jelentkezik. Ebben a cikkben felsoroljuk, milyen tünetektől szenved egy szorongásos ember.

Önmaguk legrosszabb kritikusai

Ha szorongással küzdesz, te vagy önmagad legkeményebb kritikusa. A saját dolgodat is megnehezíted azzal, hogy apró dolgokért is megbünteted magad, és kevesebbre tartod értékeidet, mint kellene. Ez rossz, és nem így kéne tenned. A szorongást ezért érzed ugyanis napról napra erősebbnek, és ilyenkor már nem árt szakértőhöz fordulni, aki segíthet kezelni ezt az állapotot.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL