KÖZÉRZET

Ismerd fel a szorongást! – Íme, a szorongásos betegek 9 szokása

A szorongást a XXI. század betegségének is nevezik. A szorongásos emberek harcot harc után vívnak önmagukkal. Ennek a betegségnek a megértéséhez a mai modern világot is meg kell értened.

A felgyorsult életvitel, a kommunikáció mai módjai, a média és a technológia miatt számos gyermek küzd szorongással, amikor elérik a tinédzserkort. Tudósok szerint a ’90-es években született gyerekek a „szorongó generáció” tagjai, akiknek az utolsó két évtized vívmányai csak rontottak a helyzetükön. A szorongás ugyanis lelki és fizikai szinten egyaránt jelentkezik. Ebben a cikkben felsoroljuk, milyen tünetektől szenved egy szorongásos ember.

A szorongás márpedig látható

Könnyű őket kiszúrni, hiszen még ha hozzá is szoktak mentális állapotukhoz, akkor is láthatod őket remegni, reszketni vagy verejtékezni. Mindig nyirkos a tenyerük, öntudatlanul babrálnak az ujjaikkal, kezükkel vagy lábukkal, mintha próbálnának megszabadulni a stressztől. Sokszor légzési nehézségeik is lehetnek, sőt, elájulhatnak vagy pánikrohamok jelentkezhetnek náluk.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL