KÖZÉRZET

Így találj egy kis nyugalomra, még akkor is, ha nagyon elfoglalt vagy!

A folyton zajos irodai légkör, a szociális média és a digitális hírek állandóan arra késztetnek, hogy összeköttetésben állj a világban zajló eseményekkel és információkkal. Ebben az online világban igazán nagy kihívás egy kevéske nyugalomra lelni, pedig a nyugalmas időszak elmaradásának bizony következményei vannak. 

Tanulmányok kimutatták, hogy a béke és a csend segíti a tanulást és a memóriát is javítja, mert olyan sejteket támogatnak, amelyek az agyban a tanulásért és a memóriáért felelősek. Egy harvardi tanulmány szerint a csöndben való elmélkedés felszínre hozhatja a legjobb ötleteket. Igyekezz te is beiktatni némi csöndet a mindennapjaidba, nem számít mennyire vagy elfoglalt.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

2. Maradj távol a szociális médiától

Lehet, hogy ez nem fizikai tényező, hanem digitális, de a szociális média és az ehhez hasonló oldalak folytonos zümmögése, az értesítések folyamatos nyomon követése, igenis fárasztó. Ez a káosz, noha érdekes és szórakoztató, akkor is zavaró, ha a telefon egyébként néma! Egy kicsit lépj hátra. Ne pillants rá ezekre az oldalakra például ebédidőben, vagy este hanyagold, amikor otthon vagy. Még egy lépéssel többre vágysz? Hagyd a digitális médiát és a híreket egy adott ideig. Nem is hinnéd, hogy mennyi energiát és szellemi tevékenységet emészt fel az adott híroldal vagy közösségi média böngészése – mindez teljesen ellentétes azzal, ha valóban egy kis csöndre és nyugalomra vágysz.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL