KÖZÉRZET

Azonos időben felébredsz minden éjjel? - Szorosan kapcsolódik egy-egy problémához!

Szerző:
Szabó Anna
Az élet tele van olyan kérdésekkel és rejtélyekkel, amelyeket a tudomány rendszerint félreért. Vannak olyan dolgok, amikre nincs konkrét tudományos magyarázat, de ettől még nagyon pontos jelzés lehet. Az egyik ilyen a kínai hagyományos orvoslásban az, hogy az alvás össze van kötve bizonyos szervekkel. Például ha este 9 és 11 között minden nap felébredsz, az azért van, mert stresszes vagy. 

Ha az éjszaka közepén valamiért felébredsz, akkor ez egy adott szervhez kapcsolódik. Ha meg tanulod azonosítani a problémát, akkor ennek megfelelően tudsz reagálni rá és megszűnnek a gondok. Az alábbiakban megmutatjuk, hogy mit jelent az, ha éjjel adott időpontokban ébredsz fel.

Este 9:00 – 11:00

Ahogy már volt róla szó, valószínűleg a stressz miatt nem tudsz aludni. Ha valóban ez a problémád, akkor próbálj meg legalább ellazulni fél órával lefekvés előtt. Meditálj vagy próbáld ki a jógát, vagy csak feküdj gondolkodás nélkül, így könnyebb lesz visszaaludnod.

Este 11:00 – éjjel 1:00

Ha ilyenkor vagy fent, akkor valószínűleg érzelmi csalódásban van részed. A hagyományos kínai orvoslás szerint az epehólyag ilyenkor a legaktívabb szerv. Annak érdekében, hogy ezt a problémát megoldd és elaludj, próbáld meg elfogadni magad és alkalmazz gyógyító mantrákat.

Éjjel 1:00 – 3:00

Ha rendszerint ilyenkor ébredsz fel éjszaka, akkor nagyon sok benned a felgyülemlett harag. A kínai orvoslás szerint ez befolyásolja a májfunkciókat és fölösleges Yang energiákat halmoz fel. Próbálj meg meditálni vagy igyál egy pohár vizet.

Éjjel 3:00 – 5:00

Ha ekkor ébredsz fel, az azt jelenti, hogy egy természetfeletti erő próbál meg kommunikálni veled. Szakértők szerint ez összefügg azzal is, hogy a kapcsolatodban nem vagy elégedett és szomorú vagy. Imádkozz többet, és tanulj meg néhány helyes légzés technikát vagy alvási gyakorlatot.

Reggel 5:00 – 7:00

Ha ilyenkorébredsz fel, akkor valamiféle érzelmi problémával küzdesz. Ekkor a belek a legaktívabbak a szervezetben. A probléma megoldásához próbáld meg nyújtani az izmaidat és látogasd meg a fürdőszobát.

 

közérzet egészség alvás
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL