Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

Az időjárás változás számos módon befolyásolhatja az egészségedet - Ez bizony nem mindig pozitív

Szerző:
Szabó Anna
Biztos tudod, hogy az időjárás változása nagymértékben befolyásolja a hangulatodat és a fizikai állapotodat. Az elmúlt években egyre több tanulmány készült az időjárás és az egészségi állapot kapcsolatáról. Vannak ugyanis olyan emberek, akiknél az időjárási tényezők valóban kiváltanak bizonyos tüneteket. Íme, azok az egészségügyi problémák, melyeket az időjárási változások befolyásolhatnak.

.

 

 

1. Migrén

A migrént a csökkenő légnyomás, a páratartalom ingadozása és a hideg válthatja ki. Valószínűleg kapcsolat áll fenn a vérnyomás változása (adott időjárási viszonyok esetén) és a migrén között. Ha nem tudsz olyan helyre utazni éppen, ahol kiegyensúlyozottabb az időjárás, akkor a legjobb megoldás az, ha összeírod az időjárás változásait és a fejfájás tüneteit, így tudsz arról konzultálni az orvosoddal, hogyan előzheted meg a fejfájást.

Ám van-e más módszer az időjárással összefüggő migrén ellen, mint egy tabletta bevétele? Az orvosok szerint létezik ilyesmi. Bővebben érdemes utánanézned, a neten is sok ilyen témájú videót találhatsz.

közérzet egészség tünetek betegség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL