KÖZÉRZET

Az 5 legfontosabb dolog, amit az energiagyógyítás adhat számodra

Mit is értünk energiagyógyítás alatt? Hallottál már róla, de ha éppen erről beszél neked valaki, csak vakon bólogatsz, hiszen nem tudod mit is jelent pontosan. A lényege, hogy amikor érzelmi trauma ér, az nyomot hagy a testedben, az energiarendszeredben. Az érzelmi gondolat valósággá válhat, mely túlterheltséget, szorongást, rákot vagy valamilyen krónikus betegséget okozhat.

Alapjában véve igaz, hogy a gondolatoknak teremtő ereje van. Az érzelmi nehézség, trauma mindenkinek mást jelent, lelkünktől függ, hogy mi okoz traumát nekünk. Íme, az 5 legfontosabb dolog, melyet az energiagyógyítással nyerhetsz:

.

 

 

5. Szabadság

Igen, életedbe megérkezik a szabadság. A szabadság az, amikor te választhatsz, te dönthetsz. A szabadság az, amikor feltétel nélkül elfogadod és szereted önmagad. Amikor őszintén mersz beszélni, bár tudod, hogy egyesek feldúltak lehetnek a szavaid miatt, de a világ nem fog megállni. A korlátaid lebomlanak, az együttérzés könnyű lesz. Most már bűntudat nélkül megvásárolhatod magadnak azt a szép blúzt, amivel már egy ideje szemezel. Szabad vagy.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL