KÖZÉRZET

Az 5 legfontosabb dolog, amit az energiagyógyítás adhat számodra

Mit is értünk energiagyógyítás alatt? Hallottál már róla, de ha éppen erről beszél neked valaki, csak vakon bólogatsz, hiszen nem tudod mit is jelent pontosan. A lényege, hogy amikor érzelmi trauma ér, az nyomot hagy a testedben, az energiarendszeredben. Az érzelmi gondolat valósággá válhat, mely túlterheltséget, szorongást, rákot vagy valamilyen krónikus betegséget okozhat.

Alapjában véve igaz, hogy a gondolatoknak teremtő ereje van. Az érzelmi nehézség, trauma mindenkinek mást jelent, lelkünktől függ, hogy mi okoz traumát nekünk. Íme, az 5 legfontosabb dolog, melyet az energiagyógyítással nyerhetsz:

.

 

 

4. Változás

Most már készen állsz a változásra. Fontos állomása az elkövetkezendő életednek. Ne felejtsd el, ez a módszer arról szól, hogy helyre rakd az összes puzzle darabot. Képessé válsz létrehozni egy olyan változási tervet, mellyel életed gyökeresen jobbá válhat. Nézzük egy példán keresztül! Képzeld el, hogy egy születésnapi partin veszel részt, ajándékokkal körbe véve. Hirtelen megáll a zene és észreveszed, hogy egy gyermek bontogatja az ajándékokat. Ahogyan leszedi a csomagolást az ajándékokról, előbukkan egy csokoládé, egy desszert, egy plüssjáték… Ám az izgalom, amivel az a kisgyerek megszabadul a csomagolástól, az valami hihetetlen. Tulajdonképpen, amikor eljutsz a játék e szakaszához, akkor érzed, hogy nem tudod, mi van a következő réteg alatt, de tudod, hogy képes leszel kezelni azt, és ez izgalommal tölt el.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL