KÖZÉRZET

Az 5 legfontosabb dolog, amit az energiagyógyítás adhat számodra

Mit is értünk energiagyógyítás alatt? Hallottál már róla, de ha éppen erről beszél neked valaki, csak vakon bólogatsz, hiszen nem tudod mit is jelent pontosan. A lényege, hogy amikor érzelmi trauma ér, az nyomot hagy a testedben, az energiarendszeredben. Az érzelmi gondolat valósággá válhat, mely túlterheltséget, szorongást, rákot vagy valamilyen krónikus betegséget okozhat.

Alapjában véve igaz, hogy a gondolatoknak teremtő ereje van. Az érzelmi nehézség, trauma mindenkinek mást jelent, lelkünktől függ, hogy mi okoz traumát nekünk. Íme, az 5 legfontosabb dolog, melyet az energiagyógyítással nyerhetsz:

.

 

 

3. Megvalósítás

Ezen pozitív hatás eléréséhez több idő szükséges. Képzeld el, amint a kényelmes karosszékedben üldögélsz és bámulod a tévét, újra és újra átgondolod a megállapodásról tanultakat. Az utazás legkellemetlenebb része jön. Rájössz, hogy mindenért te vagy a felelős, te vagy a felelős azért, ahogyan az életed alakul. A tudatosság, az elfogadás és a megvalósítás révén rájössz, hogy már nem ülhetsz az asztalnál arra várva. hogy te kapd a legnagyobb szeletet a pitéből. Soha többé!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL