KÖZÉRZET

A vakbélgyulladás 8 figyelmeztető jele - Soha nem szabad figyelmen kívül hagyni ezeket a jeleket!

Szerző:
Szabó Anna
A vakbélgyulladás miatti műtét az egyik leggyakoribb az orvosi beavatkozások között. Bár látszólag csupán rutinművelet, ám nagyon nehéz diagnosztizálni, mert a tüneteket könnyen összetévesztheted másokkal, ami különösen veszélyes a kiskorú gyermekek és a nők esetében. Mutatjuk mi az, amire okvetlenül figyelj oda!

Az első tünet általában a gyomor vagy a has tájékán jelentkező fájdalom. Ez a fájdalom aztán egyre fokozódik, és egyre intenzívebbé válik. Megjelenhetnek más tünetek is emellett, ilyen például az étvágytalanság, a hányinger, a hányás és a láz is.

A betegségnek 3 alapvető jellemzője van, ezek pedig a következők, emésztési tünetek, szepszis és lokalizált peritonitis. Ezek a tünetek sokszor megtévesztőek lehetnek, mert könnyen összetéveszthető a gasztroenteritis, az irritábilis bél szindróma (IBS), a székrekedés, a húgyhólyaggal kapcsolatos problémák, a vizelettel kapcsolatos fertőzések, a Crohn-betegség vagy a kismedencei fertőzés tüneteivel.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL