KÖZÉRZET

A hajhullás 5 oka a nők esetében - Így akadályozható meg!

A hajhullás bizony nem csupán a férfiakat érinti, nagyon sok nő is szenved emiatt.  Azonban a férfiak könnyebben elviselik, ha hullik a hajuk és sokuk így is vonzó, egy nő esetében a hajhullás igencsak megterhelő lelkileg. Szerencsére azonban könnyedén visszafordítható ez az állapot és igenis lehetséges védekezni ellene.

Az alábbi 5 dolog okozhatja a nőknél a hajhullást:

{KEPGALERIA}

4. Rogaine

Ez a kezelés a legismertebb, mivel a férfiak kopaszságát is ezzel szüntetik meg. Ám nem csak a férfiak esetében hatásos! A rogaine olyan gyógyszer, amely a nőknél is működik. Noha a kezelés hónapokat igényel, az eredmények igencsak ígéretesek. Bár a már meglévő kopaszság esetében nem nyered vissza a teljes hajkoronádat, de megszünteti a haj elvékonyodását és megszünteti a kopasz foltokat.

A nők esetében sem reménytelen a hajhullás kezelése. Csak azért, mert a férfiak kopaszodása és az azt megakadályozó kezelések ismertebbek, még nem jelenti azt, hogy a nők számára ne lenne remény. Sok kezelés létezik, amitől újra dús hajkoronád lehet, és visszanyerheted az önbizalmadat, de mindenképpen keresd fel az orvosodat, ha azt tapasztalod, hogy huzamosabb ideje hullik a hajad!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL