KÖZÉRZET

9 nagyszerű étkezési trükk, ami növeli a rezgési frekvenciáidat - Fogyassz "tiszta ételeket"!

Pontosan mit is jelent az, hogy „tisztán enni”? Gyakran hallhatod ezt a kifejezést, és talán fogalmad sincs, mit jelent az, hogy „piszkos étel”, és hogyan kerüld el. A rövid válasz erre az, hogy az a „tiszta élelmiszer”, ami kevésbé feldolgozott, és nem tartalmaz vegyi anyagokat, tartósítószereket, aromákat és egyéb adalékanyagokat. 

 

Ha meg akarod fejteni a világegyetem titkát, akkor gondolkodj energiatermelésben, frekvenciában és vibrálásban.” – Nicola Tesla

Ha szeretnél tisztán étkezni, de nem tudod, hogyan is fogj hozzá, legyen ez a kiindulási pont. Amint megérted ennek a lényegét, nem csak könnyen fenn tudod tartani ezt az életmódot, de élvezni is fogod. Adunk most ezzel kapcsolatban néhány tippet, amikről könnyen elfeledkezhetsz, ha eddig nem volt napi rutin.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

8. Kerüld a finomított szénhidrátokat

Ezek a már magasan feldolgozott élelmiszerek, és könnyű belőlük sokat enni, mivel nagyon gyorsan felszívódnak és könnyen emészthetőek. Megfosztották azonban őket a rosttól és fehérjétől, és olyan cukrot tartalmaznak, amit már könnyen bont le a szervezet, és alakítja át zsírrá. Ezek az élelmiszerek kis tápértékűek, idetartozik a fehér kenyér, a tészták és sütemények, a cukros italok, és minden, ami fehér lisztből készült. Ha el akarod ezeket kerülni, akkor kerüld el eleve a finomított szénhidrátokat. Válassz olyan élelmiszert, ami teljes kiőrlésű gabonából készül, egyél barna rizst, zabot és kölest. Magasabb a tápanyagtartalmuk, laktatóbbak, ezáltal kevesebbet is eszel belőlük.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL