Szabó Anna
.
Kolbász
Az Egészségügyi Világszervezet elismerte, hogy a kolbász, a szalonna és más feldolgozott hústermékek rákkeltő hatásúak lehetnek. Az ilyen élelmiszerek nitritet tartalmaznak, ami nitrozaminná alakul, és ez egy potenciális karcinogén anyag, ami a belekben felhalmozódik. A füstölt húsok pedig benzopyrenet tartalmazhatnak, ami szintén egy rákkeltő anyag. Sokkal biztonságosabb. hogy ha veszel egy darab húst, és te magad leszel a szakács, és te leszel az, aki elkészíti, akár főételnek akár előételnek. De ha jót akarsz, akkor háztájit veszel, vagy kizárólag őstermelőtől vásárolsz.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan erősíthetjük meg az immunrendszerünket
A vírusoknak szezonjuk van. Hogy az immunrendszer mennyire jól küzd meg velük, az rajtunk is múlik....
KÖZÉRZETTippek a nagy evés ellen az ünnepeken
A zsíros ételek és az alkohol megterhelik a gyomrot és a májat. A szakértők mozgást javasolnak....
KÖZÉRZETAmikor a szorongás irányít - 5 jel, amit nem veszel észre
A szorongás sokak számára egyet jelent a folyamatos feszültségérzéssel vagy súlyosabb esetekben pánikrohamokkal, pedig a valóság enné...
Párkeresés a tenger mélyén? Segítünk megtalálni az igazit!
Milyen módon kapcsolódik össze a nagy felbontású fotózás a korallzátonyok védelmével, a vizeink fenntarthatóságával és ezáltal az ...
KÖZÉRZETA női intuíció ereje: 5 gyakorlat annak fejlesztésére
A női intuíció egy titokzatos és erőteljes jelenség, amelyet gyakran a belső erővel és a környező világ mély megértésével társí...
KÖZÉRZETEgyre népszerűbb a fitnesz világában a HILIT
Ugrások, hegymászás, burpee-k: ezek a pulzusemelő gyakorlatok, amelyek során a saját testsúlyunkat használjuk, néhány éve a HIIT (nagy...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK