KÖZÉRZET

7 ok arra, miért jó egészséges bélflórát kialakítani, és probiotikumokat bevinni a szervezetedbe

Ha a bélflóra rendben van, akkor képes vagy hosszú és teljes életet élni. Ám, ha nem megfelelően táplálkozol és sokszor rohanó életmódot folytatsz - a mai modern korban sajnos ez gyakori -, különböző betegségek alakulnak ki, amit például a stressz is okozhat.

Sajnos megeshet, hogy nem alszol eleget, és nem megfelelően táplálkozol, túl sok koffeint fogyasztasz, ezek miatt azonban egyensúlyhiány léphet fel a bélbaktériumok rendszerében, ami az idő múlásával komoly károkat okozhat. Szerencsére vannak megfelelő probiotikus kiegészítők, amelyek hasznos baktériumokat tartalmaznak, így segítik az egészséges bélflóra kialakulását, ami az egész szervezetre kihat. Íme, 7 fő ok, amiért érdemes probiotikumokat bevinni a szervezetedbe:

 

1. Növeli az immunitást

Nem minden baktérium rossz, sőt, egyes kutatások szerint szükség van adott mennyiségű bélbaktériumokra, amik a kórokozókat sakkban tartják. Tanulmányok kimutatták, hogy a probiotikumok sikeresen serkentik az immunrendszert, ami idősebbek esetében főként fontos. Így kevésbé betegszel meg légúti fertőzésben és más komplikációk sem lépnek fel.

Ha már pénzt adsz ki probiotikumra, akkor érdemes odafigyelni arra, hogy hány hasznos mikrobát tartalmaz! Az Active Probiotic 6 hasznos mikrobafajta kivételes kombinációját tartalmazza, és ezzel egyedülálló a piacon! Link: https://www.flpshop.hu/customers/recommend/load?id=ZmxwXzc0MTg1

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL