KÖZÉRZET

7 módszer, amelynek segítségével harmonizálhatod, kitisztíthatod és feltöltheted a csakráidat!

A csakrákat fontos tisztán és nyitva tartani. Velük könnyebben megy az érzékelés, az energia felvétel és leadás, hiszen olyanok, mint a kis kapuk. Ha el vannak tömítve, vagy elzáródnak, súlyos problémák adódhatnak, mert leáll az adott csakra működése és negatív hatásokat vált ki, - aminek meglesz a maga testi és lelki hátrányai – és diszharmonikus lesz, harmonikus helyett. Ennek elkerülése végett megmutatjuk, hogyan harmonizáld a csakrádiat!

 

A csakrák erő, energia, erő központok, amik összefüggésben állnak egymással. A szó maga szanszkrit, mely kereket, korongot jelent. Ezeken keresztül hullámzik az energia. Az óramutatójárásval megegyezően forognak a csakrák, energiát vesznek fel a környezetükből. Az ellenkező irányba energiát adnak le. 

Lehetőségünk nyílik a csakragyógyításra, amely segíti az adott csakra harmonikus működését, és kiküszöböli az azzal kapcsolatosan adódó gondokat. Egészségesebbé teszi testünket és lelkünket. Oldja a stresszt, és a kezelés során elszabadulhatunk hétköznapi panaszainktól. Továbbá, amely csakrához adódó testrészeken merülnek fel egészségügyi, akár lelki szintű problémák, az azt jelenti, hogy nem működik jól az adott csakra és kezelésre szorul. Ha nem egészségesek, ha összezsugorodnak, elszíneződnek, és koszossá válnak. Tiszta színűeknek kell lenniük, és egyforma, egészséges nagyságúaknak. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Homlokcsakra, avagy a harmadik szem

A két szemöldök között helyezkedik el. Színe az indigókék vagy a lila. A harmadik szem a spirituális erők, a spirituális látás, a kreativitás, az intuíció, a szellemiség központja, illetve a megismerés, az emlékezőtehetség, az emlékezés, és az akarat irányítója. Ezen a csakrán keresztül működik az érzékfeletti élmények felismerése, észlelése, az úgynevezett tisztánlátás, amely túl tudja lépni az anyagi világ határolt realitást. A harmadik szem segítségével láthatjuk meg az idősíkokat, a nem evilági lényeket, az energiát, az aurát, a gondolatot és a saját tiszta tudatunkat. Amennyiben nyitva van és folyamatosan ápoljuk ezeket, akkor egy idő után a felsoroltakból sok képességet sajátíthatunk el.

 

Hozzárendelt testrészek, a szem, a fül, az arc, az orr, a kisagy és a központi idegrendszer

A hozzá köthető betegségek: fejfájás, migrén, rövid- és távollátás, zöld hályog

A homlokharmonizálása:

  1. Végezd el az alapmeditációt.
  2. Vizualizálj lila színt a homlokcsakrádhoz.
  3. Jelenítsd meg lelki szemeid előtt és érezd, ahogy működésbe lép. Enyhe nyomást fogsz tapasztalni.
  4. Lásd, ahogy az óramutató járásával megegyezően forogni kezd. Ahogy örvénylik, egy nagyobb és erősebb lesz. Mindeközben erős érzések lesznek úrrá rajtad. Megszólal benned az ösztön, az intuíció világa. Hirtelen úgy érzed majd, minden világos lesz és tudod, mikor, mit kell tenned. Meghallod azt, amire szükséged van, vagy amit tudnod kell. Érzed, ahogy érzékeid kitisztulnak.  Egyszeriben elkezded tisztán látni a gondolataidat, érzéseidet, az életedet. Megértesz, és meg- avagy belátsz olyan dolgokat, amiket eddig nem sikerült. Mindeközben elkezded erőteljesen érezni magad körül az energiákat.
  5. Hallgasd meg a belső hangodat, az intuícióidat. Most tisztán hallhatod, mit üzen neked.
  6. Tartsd fenn ezt az állapotot addig, ameddig jól esik, hallhasd meg a belső hangodat, majd térj vissza!

A harmadik szem egy nagyon érzékeny központ. Sosem szabad erőltetni a megnyitását. Lehet gyakorolni, szép lassan haladni, de nem érdemes feszegetni, mert olyan erők, energiák rohanhatnak meg, amiket nem biztos, hogy kordában tudsz tartani.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL