Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

7 módszer, amelynek segítségével harmonizálhatod, kitisztíthatod és feltöltheted a csakráidat!

Szerző:
Szabó Anna
A csakrákat fontos tisztán és nyitva tartani. Velük könnyebben megy az érzékelés, az energia felvétel és leadás, hiszen olyanok, mint a kis kapuk. Ha el vannak tömítve, vagy elzáródnak, súlyos problémák adódhatnak, mert leáll az adott csakra működése és negatív hatásokat vált ki, - aminek meglesz a maga testi és lelki hátrányai – és diszharmonikus lesz, harmonikus helyett. Ennek elkerülése végett megmutatjuk, hogyan harmonizáld a csakrádiat!

 

A csakrák erő, energia, erő központok, amik összefüggésben állnak egymással. A szó maga szanszkrit, mely kereket, korongot jelent. Ezeken keresztül hullámzik az energia. Az óramutatójárásval megegyezően forognak a csakrák, energiát vesznek fel a környezetükből. Az ellenkező irányba energiát adnak le. 

Lehetőségünk nyílik a csakragyógyításra, amely segíti az adott csakra harmonikus működését, és kiküszöböli az azzal kapcsolatosan adódó gondokat. Egészségesebbé teszi testünket és lelkünket. Oldja a stresszt, és a kezelés során elszabadulhatunk hétköznapi panaszainktól. Továbbá, amely csakrához adódó testrészeken merülnek fel egészségügyi, akár lelki szintű problémák, az azt jelenti, hogy nem működik jól az adott csakra és kezelésre szorul. Ha nem egészségesek, ha összezsugorodnak, elszíneződnek, és koszossá válnak. Tiszta színűeknek kell lenniük, és egyforma, egészséges nagyságúaknak. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szívcsakra

 

A szívcsakra a szeretet és minden érzelmek központja. Ideköthető önmagunk és mások elfogadása, megértése, a bűntudat leküzdése, mások megértése, vagyis az empátia. Továbbá a szolgálat és megbocsátás helye. Ha nyitott, akkor tudatában vagyunk érzéseinknek, nincsenek lelki problémáink és képesek vagyunk szeretni magunkat és másokat. Ha zárt, akkor valószínűleg komoly lelki gondokkal küzdünk és inkább elzárkózunk a világ és a fájdalom elől.

 

Hozzátartozó szín a zöld és a rózsaszín.

 

A következő testrészek tartoznak hozzá: szív, mellkas, mellüreg, tüdő.

 

Eleme: Levegő

A hozzá köthető betegségek: szívbetegségek, magas vérnyomás, rák, immunrendszerrel kapcsolatos betegségek

A szívcsakra harmonizálása:

  1. Végezd el az alapmeditációt.
  2. Vizualizálj rózsa- vagy zöldszínt a szívcsakrádhoz.
  3. Jelenítsd meg lelki szemeid előtt és érezd, ahogy működésbe lép. Enyhe nyomást fogsz tapasztalni.
  4. Lásd, ahogy az óramutató járásával megegyezően forogni kezd. Ahogy örvénylik, egy nagyobb és erősebb lesz. Mindeközben téged megrohannak az érzelmek. Felszínre jön mindaz, amit tudat alatt érzel, akár jó, akár rossz legyen. Ne fuss el előlük, inkább birkózz meg velük. Ismerd meg az érzéseket, amelyek foglalkoztatnak!
  5. Ezután elönt a szeretet. Tele leszel szeretettel a szeretteid, az állatok, az emberek iránt, tán az egész világ iránt. Még önmagad iránt is! Felszabadul a lelked, elengeded a depressziót, a félelmeket, mindent, ami eddig zavart, bántott téged.
  6. Majd úgy érzed, képes vagy elfogadni magadat úgy, ahogy vagy. Minden testi és lelki vonásoddal együtt. Érezni fogod, hogy mennyire szereted önmagadat és milyen jó, hogy te vagy!
  7. Tartsd fenn ezt az állapotot addig, ameddig jól esik, majd térj vissza!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL