KÖZÉRZET

7 jel, hogy túlterhelted magad - Anélkül, hogy tudnál róla

A stressz hatással van a testedre, amire az különböző módon reagál. Azonban sokan és talán te is hajlamos vagy arra, hogy ezeknek az apróbb jeleknek ne tulajdoníts jelentőséget. Olvasd el az alábbi cikket, mert akár ezek a kisebb tünetek is jelezhetnek nagyobb gondokat!

 

Az alábbi módszerekkel csökkentheted a stressz, és egészségesebb lehetsz testileg, lelkileg egyaránt. Lépj hátra egyet, lazulj el és élvezd az életet…

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Hangulatingadozás

A stressz akár extrém hatással is lehet a hormonszintre, és súlyos betegségeket okozhat, például cukorbetegséget, Graves-kórt vagy épp termékenységi problémát. A sűrű hangulatingadozásaid miatt a körülötted lévők kétszer is meggondolják, hogy hozzád szóljanak-e. Kezdd el felismerni, hogy másokkal is negatívan viselkedsz emiatt, és próbálj meg nyugodtabb és békésebb hangnemben szólni hozzájuk.

Megoldás: lépj hátra egyet, és hagyd most a munkát, értékeld át a helyzetet. Azáltal, hogy tiszta fejjel átgondolod a helyzetet, segít nyugodtabbnak maradni másokkal. 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL