KÖZÉRZET

7 jel, hogy túlterhelted magad - Anélkül, hogy tudnál róla

A stressz hatással van a testedre, amire az különböző módon reagál. Azonban sokan és talán te is hajlamos vagy arra, hogy ezeknek az apróbb jeleknek ne tulajdoníts jelentőséget. Olvasd el az alábbi cikket, mert akár ezek a kisebb tünetek is jelezhetnek nagyobb gondokat!

 

Az alábbi módszerekkel csökkentheted a stressz, és egészségesebb lehetsz testileg, lelkileg egyaránt. Lépj hátra egyet, lazulj el és élvezd az életet…

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Alvászavarok

Azt gondolhatod, hogy nincs abban semmi különös, ha nem tudsz aludni éjjel, vagy épp rémálmok gyötörnek. Azonban nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy ezt a stressz is okozhatja. Ha stresszes gondolatok gyötörnek, az is okozhat alvászavart és rémálmokat egyaránt. Több tanulmány is kimutatta, hogy az éjjeli forgolódás és a stressz között pozitív összefüggés van. Igyekezz kiűzni a rossz gondolatokat estére a fejedből, és próbálj meg ellazulni, hogy nyugodtan végig tudd pihenni az éjszakát.

Megoldás: képzeld el magad valahol egészen máshol, egy másik időben és másik helyen. De tölthetsz le a telefonodra pihentető, nyugtató zenéket is, amelyeket elalvás előtt hallgatsz, vagy éppen ihatsz egy-egy nyugtató hatású teát, vagy más egyebet, ami segít ellazulni elalvás előtt.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL