KÖZÉRZET

7 dolog, amit érdemes tenned, ha állandóan fáradtnak érzed magad

A fáradtságot úgy írhatjuk le, mint az energia és a motiváció hiányát (mind fizikai, mind mentális téren). Ez nem ugyanaz, mint az álmosság, ami azt jelenti, hogy alvásra van szükséged… A fáradtság nagyon gyakori panasz, és tünet, nem pedig betegség.

Ahogy öregszel, egyre fáradékonyabb leszel. Általában 35 és 50 éves kor között jelentkezik először, különösen, amikor úgy érzed, hogy „kiégtél”, „belefáradtál” valamibe, netán túlterhelt vagy. Sokakat ilyenkor hatalmas mértékű fáradtság önt el. A jó hír viszont az, hogy igenis le lehet küzdeni ezt a fáradtság érzést, és mindehhez egy kis tudás, némi akaraterő kell – no meg egy csésze kávé. Íme,7 dolog, amit érdemes tenned, hogy leküzdd az állandó fáradtságot:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

6. Egyél rendszeresen

Sokak szerint a napi 5-6 étkezés jobb, mint ha csak napi 3-szor ennél, és sok orvos is inkább ezt ajánlja. Bizonyos csoportok, például testépítők vagy sportolók gyakran be is tartják a napi 5-6-szori étkezést. A legtöbben azonban mégis csak a napi 3-szori evéshez ragaszkodnak. Függetlenül attól, hogy te melyiket preferálod, megszüntetheted a fáradtságot megfelelő vitaminmennyiség bevitelével, ásványi anyagokban és tápanyagokban gazdag élelmiszerek fogyasztásával, amikre szükséged van a nap folyamán. Fogyassz egészséges ételeket, mint például teljes kiőrlésű gabonát, összetett szénhidrátokat, amik segítenek szabályozni a vércukorszintet. Jó ötlet bekapni valami egészségeset délelőtt vagy akár uzsonnára, hogy elűzd a rád törő fáradtságot.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL