KÖZÉRZET

7 dolog, amit érdemes tenned, ha állandóan fáradtnak érzed magad

A fáradtságot úgy írhatjuk le, mint az energia és a motiváció hiányát (mind fizikai, mind mentális téren). Ez nem ugyanaz, mint az álmosság, ami azt jelenti, hogy alvásra van szükséged… A fáradtság nagyon gyakori panasz, és tünet, nem pedig betegség.

Ahogy öregszel, egyre fáradékonyabb leszel. Általában 35 és 50 éves kor között jelentkezik először, különösen, amikor úgy érzed, hogy „kiégtél”, „belefáradtál” valamibe, netán túlterhelt vagy. Sokakat ilyenkor hatalmas mértékű fáradtság önt el. A jó hír viszont az, hogy igenis le lehet küzdeni ezt a fáradtság érzést, és mindehhez egy kis tudás, némi akaraterő kell – no meg egy csésze kávé. Íme,7 dolog, amit érdemes tenned, hogy leküzdd az állandó fáradtságot:

.

 

 

 

3. Hidratálj, hidratálj, hidratálj

A kiszáradás azt jelenti, hogy több folyadékmennyiség távozik a szervezetből, mint amennyi a bevitel; így azonban szellemileg és fizikailag is kimerülsz. Az izzadás, a vizelés, és még a légzés is vízveszteséget okoz. Ha elegendő mennyiségű ivóvizet iszol naponta, akkor kevésbé leszel fáradékony, emellett növekszik a koncentrációs képességed és éberebb leszel. Próbáld ki, hogy legalább 8-10 pohár vizet fogyasztasz naponta.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL